Zou het niet heerlijk zijn om meer ruimte en rust te krijgen in je hoofd zonder steeds weerkomende malende gedachten, of negatieve gevoelens die je triggeren?

Access Bars is een energetisch lichaamsproces waarbij 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd zachtjes aangeraakt worden.

Access Bars is een manier om zonder te praten reflexmatige gedragspatronen, vastzittende emoties,  en gevoelens te veranderen.  Op zijn minst zal men zich na een sessie Access Bars ontspannen en rustig voelen, in het beste geval voelt men een verandering die maakt dat men anders in het leven staat.

Het is niet belangrijk dat je het proces begrijpt, het is belangrijk wat dit proces met je doet. Het doelgericht werken met deze techniek heeft al veel welzijnstherapeuten, coaches e.a. wereldwijd opmerkelijke resultaten opgeleverd.

Er is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase.  Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.  Dit werd onderzocht en bevestigd door Neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin.

Deze veilige en natuurlijke behandeling van ongeveer 60 minuten is een moment voor jezelf.   Lichaam en geest komen tot ontspanning.  Herhaling zorgt dat de voordelen van een behandeling vast gehouden worden. Hoe vaak men dit doet is een persoonlijke keuze, elk lichaam is anders en men moet doen waar men zich goed bij voelt. Sommige mensen kiezen voor een wekelijkse herhaling, andere voor een maandelijkse behandeling, andere mensen komen als ze terug onrustig worden of opnieuw klachten ervaren. Mensen met een burn-out hebben het beste resultaat indien ze enkele behandelingen nemen op een relatief korte periode.

Ik heb de Access Bars class en de Access Bars Foundation class gevolgd.