Mijn naam is Carine, inmiddels een “rijpere” 🙂 vijftiger. Ik ben in 2009 met mijn praktijk begonnen, eerst in bijberoep en in 2020 ben ik overgestapt naar hoofdberoep.

Ik ben houder van het door de Federale Overheid erkend diploma tot “Gespecialiseerd voetverzorger”, (In de volksmond “medische pedicure”), niet te verwarren met cosmetische pedicure, of schoonheidsverzorging. Ik bezit het kwaliteitslabel uitgereikt door de beroepsvereniging. Wat betreft de aangeboden behandelingen verwijs ik je graag door naar de pagina “voetverzorging”.

Verder vind het erg belangrijk om mensen meer ont-spanning en ont-haasting te brengen in hun leven. Chronische stress kenmerkt immers de huidige wereld. We leggen onszelf een constante druk op om grenzen te verleggen, nog beter te worden en we vergeten te genieten van het NU! Volgende quote van de Dalai Lam heeft mij altijd geïnspireerd: “Wat mij het meest verbaasd bij de Westerse mens is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen. Vervolgens offert hij het geld weer op om zijn gezondheid te herstellen”. Hoe lang is het geleden dat je nog tijd hebt gemaakt voor jezelf? ME-TIME om jezelf even weg te trekken uit de stresserende realiteit van elke dag? Een voetmassage (ook mogelijk in combinatie met een pedicure) of een relaxatiemassage waarbij het volledige lichaam (met uitzondering van erogene zones) wordt gemasseerd is misschien net dat wat je nodig hebt?

Ook met de Access Bars zou ik mensen graag meer vrijheid en ontspanning bezorgen. Access Bars is een energetisch proces waarbij men zonder te praten reflexmatige gedragspatronen, vastzittende emoties,  en negatieve gevoelens tracht te veranderen.  Op zijn minst zal men zich na een sessie Access Bars ontspannen en rustig voelen, in het beste geval voelt men een verandering die maakt dat men anders in het leven staat.

Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de respectievelijke pagina’s.

Ik hoop dat mijn website je aanspreekt en dat ik je kan welkom heten in mijn praktijk!

Lieve groetjes, Carine